WordPress

Hos Nem Digital har vi flere års erfaring i WordPress. Vi har arbejdet med mange builders igennem tiderne som f.eks. Divi / Elementor Pro og nu også Oxygen Builder. Har du brug for hjælp eller månedlig support til din WordPress side, så står vi klar til at hjælpe dig.

Det er heldigvis meget nemt at komme i gang og få vores hjælp til din WordPress side. Tag blot kontakt til os på vores mail – kontakt@nemdigital.dk eller benyt kontaktformularen her på siden.

Udviklingstiden afhænger meget af de funktioner der skal implementeres på din hjemmeside. Vi kommer dog altid med et realistisk tidsestimat inden påbegyndt udvikling.

Der er typisk ingen omkostninger forbundet med brugen af WordPress, medmindre du har brug for plugins. Som kunde hos Nem Digital har du adgang til plugins til en årlig værdi af 13.000 kr. som du frit kan benytte.

Hjælp til WordPress Nem Digital

Hvorfor vælge WordPress?

Plugins

Med plugins i WordPress kan du nemt og hurtigt integrere den løsning du har brug for til din butik.

Unikt design

Har du brug for et unikt design, kan vi bygge det op fra bunden vha. en builder eller brugerdefineret kode i temafilerne.

Wordpress til din hjemmeside

SEO

WordPress gør det nemt at lave on-page søgemaskineoptimering. Der er også et hav af plugins til optimering af SEO.

Builders

Vha. de forskellige builders der findes til WordPress, kan det opsættes således du selv fremover kan ændre tekst og billeder.

Hjælp til opsætning af WordPress side

Kom godt i gang

Navigér til din webhosts kontrolpanel. Mange udbydere tilbyder one-click installation af WordPress. Hvis CPanel er installeret, kan du tilgå dette og søge på WordPress – i resultaterne vil der være et installationsprogram. 

Følg herefter guiden til opsætning af database, WordPress admin mv.

Du kan installere flere forskellige temaer på WordPress via deres Temabibliotek. Derudover kan du også købe temaer på internettet. For at aktivere et tema; gå til Udseende -> Temaer ->  Vælg tema -> Aktiver.

Redigering af siden

Navigér til Udseende -> Menuer. 

Herunder kan du tilføje og redigere i dine menuer. Du kan i dropdown, vælge hvilken menu der skal redigeres. Klikker du ind på denne, kan du redigere den, tilføje sider/kategorier mm. 

Vha. af drag and drop, er det super nemt at placere menupunkterne.

Dette afhænger af hvilken builder du har installeret. Kører du uden en builder, kan du blot trykke på Udseende -> Tilpas.

Vil du gå i dybden med temaets kodefiler kan du gøre dette under Rediger temafiler. Det anbefales dog ikke, at redigere i disse filer, uden at have kendskab til dette.

Under Indstillinger i WordPress skal du vælge Læsning. Her kan du vælge en statisk side der vises som forside. Brug dropdown til at vælge den forside du gerne vil have vist.

Installering af plugins er gjort meget nemt i WordPress. Navigér til Plugins. 

Her kan du vælge om det skal tilføjes fra en .zip fil, eller blot foretage en søgning på det specifikke plugin.